miercuri, 29 ianuarie 2014

Natura Concept

Natura CONCEPT este o colecţie de uşi care se adresează clienţilor pentru care uşile, dincolo
de funcţionalitatea lor specifică, reprezintă şi un element decorativ foarte important.

Construstia Canatului:

Rama canaturilor este executată din lemn stratificat de înaltă calitate. Datorită tehnologiei aplicate, această uşă se caracterizează prin rezistenţă sporită la deformare. În functie de structură, canaturile pot fi prevăzute cu construcție interioară acoperită cu furnir natural sau plăci în relief. În varianta

cu geam sticla este securizată. Canatul este finisat cu lac mat.


Modele




Natura Favorite

Această colecție este dedicată celor care apreciează soluțiile verificate.

Constructia canatului

Construcția tip panou cu ramă. Atât ramele, cât și panourile sunt executate din MDF. Profilul ramelor este de 20°. Canatul este acoperit cu furnir natural și finisat cu lac mat.








Porta Classic

Porta CLASSIC este o colecție de uși finisate cu furnir natural care se potrivește cu orice tip
de interior. Culorile bogate şi un design interesant fac posibilă satisfacerea pe deplin a nevoilor
utilizatorului.

Constructia Canatului:

Rama canatului este din lemn de rasinoase încleiat. Miezul canatului este din placă din PAL perforat consolidată în interior cu element de ramă din placaj. Rama şi miezul foilor de uşă sunt acoperite pe ambele feţe cu o placă finisata cu furnir natural de înaltă calitate. Canatul este finisat cu lac mat.



pret 1220 lei (usa plina,toc reglabil 100 mm cu pervaz pe ambele parti)





vineri, 24 ianuarie 2014

Verte Basic Economice

Constructia Canatului:

Rama canatului este executata din lemn de rasinoase imbinat in dinti si MDF, iar atat rama cat si miezul sunt acoperite pe ambele fete cu placi HDF. Canturile usii, cele laterale si cel superior, sunt finisate cu banda laminata in nuanta canatului. Grila WC si grila mica (executate din PVC) sunt in nuantele corespondente culorii foii de usa.





PRETURI INCEPAND CU 280 DE LEI 

pretul include toc si foaie de usa plina.


 0768763354




Inspire

Compoziția simetrică și designul atractiv al ușilor Porta INSPIRE reprezintă o combinație perfectă între eleganță și valori funcționale. Decorurile și sticla cu modele subtile conferă o notă estetică unică, care duce cu gândul la soluții de design clasic.

Constructia canatului:

Rama canatului este executată din lemn stratificat. În funcție de model canaturile sunt dotate cu rame orizontale și panouri sau cu sticlă mată securizată.Sticlă mată de 4 mm grosime este fixată în ramă cu ajutorul unor pervazuri. Modelul A.1 este disponibil și în varianta cu oglindă pe una sau
pe ambele fețe. În varianta cu oglindă pe o parte, pe partea cealaltă ușa este dotată cu panou.









Concept

Colecţia Porta Concept înglobează cele mai invoatoare tendinţe pentru produse ce combină utilitatea şi modernismul.Modelele atractive au la bază o structură rezistentă, de tip panou, formată din traverse orizontale şi verticale executate din lemn de cea mai înaltă calitate.


Constructia canatului:

Rama canatului este excutată din lemn stratificat. În funcţie de model, canatul este prevăzut şi cu traverse orizontale şi panouri combinate cu sticlă mată securizată. Sticlă mată de 4 mm grosime este fixată în ramă cu ajutorul unor pervazuri.






Porta Office

Designul cu linii drepte și simetria perfectă creează o atmosferă unică. Marea varietate de frezaje disponibile pentru ușile Porta OFFICE permite posibilități nelimitate de amenajarea spațiului interior, dând frâu liber gândirii creative.

Constructia canatului:

Miezul canatului are ca structură fagurele de stabilizare sau placa de PAL parforat. Rama canatului este executată din lemn de răşinoase încleiat. Atât rama cât și miezul sunt acoperite pe ambele fețe cu plăci HDF. Canaturile sunt echipate cu inserţii din aluminiu în nuanța argintie, aurie sau neagră,

cu lăţimea de 15 mm.



Laminate Cpl

Ușile din această colecție sunt recomandate pentru toate tipurile de spații, în special în încaperi cu trafic intens, precum hoteluri,birouri, spații publice și apartamente.

Constructia canatului:

Miezul canatului este din: grupa 1 – fagure de stabilizare sau placă din PAL perforat (cost suplimentar), grupa 5 – placă din PAL plin. Atât rama cât și miezul sunt acoperite pe ambele fețe cu plăci HDF. Canturile foilor de usa sunt acoperite cu banda laminata in nuanta canatului.






LINE

Caracterul unic al uşilor Porta Line este subliniat de inserţiile de aluminiu de pe suprafaţa canatului de uşă.

Constructia canatului:

Miezul canatului are ca structură fagurele de stabilizare sau placa de PAL perforat într-o ramă din lemn de rășinoase încleiat. Atât rama cât și miezul sunt acoperite pe ambele fețe cu plăci HDF. Canaturile sunt echipate cu inserţii din aluminiu cu lăţimea de 6 mm. Canturile foilor de usa sunt acoperite cu folie laminata in nuanta canatului.




www.pensiuni-cazare.com

Nova 3

Calitate înaltă a materialelor, design atractiv și modern, precum și multe variante de geamuri sunt atuurile principale ale acestei colecții.Ușile Porta NOVA se potrivesc atât pentru spații rezidențiale, cât și pentru birouri.

Constructia canatului:

Rama din interior a canatului este executată din lemn de răşinoase încleiat.Miezul canatului este din PAL plin. Atât rama cât și miezul sunt acoperite pe ambele fețe cu plăci HDF.



Nova 2

Calitate înaltă a materialelor, design atractiv și modern, precum și multe variante de geamuri
sunt atuurile principale ale acestei colecții.Ușile Porta NOVA se potrivesc atât pentru spații
rezidențiale, cât și pentru birouri.

Constructia canatului:

Rama din interior a canatului este executată din lemn de răşinoase încleiat.Miezul canatului este din PAL plin. Atât rama cât și miezul sunt acoperite pe ambele fețe cu plăci HDF.


NOVA 1

Calitate înaltă a materialelor, design atractiv și modern, precum și multe variante de geamuri sunt atuurile principale ale acestei colecții.Ușile Porta NOVA se potrivesc atât pentru spații rezidențiale, cât și pentru birouri.

Constructia canatului:

Rama din interior a canatului este executată din lemn de răşinoase încleiat.Canatul de uşă are în interior: grupa 1 – „fagure de stabilizare” sau placă din PAL perforat (cost suplimentar), iar pentru grupele 2 şi 3 – placă din PAL plin. Atât rama cât și miezul sunt acoperite pe ambele fețe cu plăci HDF.Modelul 2.2 este disponibil și în varianta cu oglindă pe una sau pe ambele fețe.








FIT

Porta FIT este o colecție variată ce se mulează pe gustul fiecărui client în parte, disponibilă într-o mare diversitate de culori și care permite amenajearea interioarelor într-un stil aparte.

Constructia canatului:

Pentru modelele A, B, C şi I miezul este fie din din fagure de stabilizare fie din PAL plin (opțiune contra cost). Modelele D au în standard miezul din PAL plin. Atât rama cât și miezul sunt acoperite pe ambele fețe cu plăci HDF. Canturile foilor de ușă sunt acoperite cu bandă laminată în nuanța

canatului.





Focus

Colecția Porta FOCUS este o propunere pentru persoanele care apreciează un spațiu degajat în
care lumina îndeplinește un rol important în designul interior, asigurând în același timp un stil modern și dinamic.

Constructia canatului:

Miezul canatului este din fagure de stabilizare sau placă PAL perforat consolidată în interior cu element de ramă din placaj (cost suplimentar). Atât rama cât și miezul sunt acoperite pe ambele fețe cu plăci HDF. În cazul modelelor cu geam mat securizat de 8 mm grosime, geamul face parte de

construcția canatului.




Twist

Porta TWIST este o colecție de uși cu un design simplu având însă un caracter aparte prin prezența liniilor și a curburilor care o alcătuiesc și astfel acestea oferă un caracter aparte spațiului de locuit.

Constructia canatului:

Miezul canatului este din fagure de stabilizare sau din PAL plin consolidat cu elemente din placaj (cost suplimentar). Atât rama cât și miezul sunt acoperite pe ambele fețe cu plăci HDF. Canaturile sunt disponibile fie în varianta cu sticlă, fie cu panouri.


Pasky

Vă prezentăm Porta PASKY – o colecție de uși care corespunde cu ultimele tendințe ale designului
de interior.Această colecție deschide posibilități noi pentru amenajarea interioarelor.

Constructia canatului:

Culoarea canatului este albă cu dungi alese conform preferințelor clientului.
Miezul canatului este din fagure de stabilizare sau placă PAL (cost suplimentar)
consolidată în interior cu element de ramă din placaj. Atât rama cât
și miezul sunt acoperite pe ambele fețe cu plăci HDF. În cazul modelelor cu
geam mat securizat de 8 mm grosime, geamul face parte de construcția

canatului.

1


2


3


4


5






Stil

Un efect interesant al decorarii putem obtine apeland la varietatea modelelor, care anticipeaza
cele mai diverse preferințe ale clienților.

Constructia canatului:

Pentru modelele 1, 2, 3 și 4 miezul canatului este din fagure de stabilizare sau placa PAL perforat (cost suplimentar) consolidată în interior cu element de ramă din placaj. În cazul modelului 5 miezul este standard placă din PAL plin. Atât rama cât și miezul sunt acoperite pe ambele fețe cu plăci HDF.


MODEL 1


MODEL 2


MODEL 3


MODEL 4


MODEL 5







Granddeco

Clasic este garanția unui interior elegant,simplist este întotdeauna de bun gust
Porta GRANDDECO reprezintă ambele trăsături.

Constructia canatului:

Miezul canatului de ușă este fagure de stabilizare. În cazul modelelor pline
(1.1, 2.1, 3.1, 4.1, 5.1, 6.1) este disponibil miezul din placă din PAL perforat (cost
suplimentar), iar pentru celelalte modele este disponibil miezul din placă
din PAL plin (cost suplimentar), montată într-o ramă din lemn de rășinoase
încleiat consolidată cu traverse din placaj. Atât rama cât și miezul sunt acoperite

pe ambele fețe cu plăci HDF.

Accesorii incluse in pretul canatului:

Două balamale standard cu știft, posibilitatea de a comanda balamale
PRIME – cost suplimentar
• Trei balamale pentru canatul cu dimensiunea „100” sau „110”
• Broască cu cheie simplă, cu blocare pentru uși de baie sau pregătire
pentru cilindru
• Sticlă mată securizată sau „chinchilla”

• Mâner rotund pentru uși glisante.


1.1


1.2


1.3


2.1


2.2


2.3


5.1


5.2


6.1


6.2











Vector

Modelele moderne cu finisaje subtile din colecția.Porta VECTOR ofera caracter interioarelor,
fără să le domine.

Accesorii incluse in pret:


Două balamale standard cu știft, posibilitatea de a comanda balamale
PRIME – cost suplimentar
• Trei balamale pentru canatul cu dimensiunea „100”
• Broască cu cheie simplă, cu blocare pentru uși de baie sau pregătire
pentru cilindru
• Mâner rotund pentru uși glisante.

 
vector A


vector B


VECTOR C


Vector D


Vector E


Vector F


Vector G


Vector H


Vector I


Vector J


Vector K


Vector L


Vector M


Vector N


Vector O